Skip to content
(075) 614 75 44 info@denotarisfabriek.nl

OVER DE NOTARISFABRIEK

De Notarisfabriek is een digitale dienstverlening van Zaannotarissen. Zaannotarissen is toegankelijk, servicegericht en zorgvuldig. En met de Notarisfabriek is die dienstverlening nu ook online bereikbaar. U kiest online uit een aantal min of meer gestandaardiseerde akten die wij voor u verder op maat afmaken. Digitale service met een persoonlijke touch.

Zaans notariskantoor

Zaannotarissen is HET notariskantoor in de Zaanstreek. Een fullservice en gerenommeerd notariaat met 2 notarissen (Rik Jacobs en Volkan Dogan), 7 kandidaat-notarissen, 3 notarieel juristen en 24 medewerkers. Al sinds 1788 zijn wij een echt Zaans notariskantoor, maar wel een die met haar tijd mee gaat. En daar hoort ook De Notarisfabriek bij.

Persoonlijk kennismaken?

Wilt u eens persoonlijk kennismaken met de notarissen van Zaannotarissen? Neem dan contact op voor een persoonlijke afspraak: bel naar (075) 614 75 44 of mail info@denotarisfabriek.nl. Onze kantoren in Assendelft, Wormerveer, Wormer en Zaandam zijn uitstekend bereikbaar en u kunt parkeren direct voor de deur.

Back To Top